Home » Despre noi

EMS FLOOR SYSTEMS – De la idee, la performanță, în domeniul pardoselilor

Scurt istoric
Compania EMS FLOOR SYSTEMS a fost înființată la sfârșitul anului 2010, ca urmare a convingerii că determinarea și perseverența constituie punctul de pornire pentru proiecte ambițioase, cărora resursele uneori limitate nu le știrbesc din calitate și durabilitate.

Ideea de afacere s-a conturat, firește, anterior deschiderii societății EMS FLOOR SYSTEMS. Denumirea inițială a firmei a fost 4m Pardoseli: un nume sugestiv și cu rezonanță, mai ales pentru publicul de pe plan național. Marius Baciu și Claudiu Baciu sunt cei care au pus bazele afacerii și care continuă să lucreze la realizarea obiectivului propus la început: oferirea de soluții viabile în domeniul pardoselilor sintetice, în România.

Parcursul EMS FLOOR SYSTEMS a cunoscut diverse stadii de dezvoltare, transformându-se, dintr-o idee, într-o societate competitivă, sustenabilă și dedicată proiectelor implementate. Unul dintre pilonii care au contribuit la evoluția relativ rapidă, dar, cu siguranță, temeinică a companiei îl constituie echipa unită și motivată în a obține rezultate remarcabile.

EMS Group
Apartenența companiei EMS FLOOR SYSTEMS la EMS GROUP (European Multisolution Systems International Group) ne onorează și ne motivează, deopotrivă. Alături de EMS Polishing și Hidro Systems and Technologies, facem demersuri continue și susținute de a oferi clienților exact ceea ce au nevoie sau își doresc, în materie de pardoseli. În timp ce, în cadrul EMS Group, direcțiile de activitate vizează executarea de lucrări de hidroizolație și de șlefuire a pardoselilor industriale, EMS FLOOR SYSTEMS își propune să pună la dispoziția celor interesați sisteme performante de pardoseli din rășini sintetice.

Rebranding
Noua viziune de afaceri adoptată de EMS FLOOR SYSTEMS a contribuit la inițierea procesului de rebranding al companiei, ca o componentă inerentă și necesară dezvoltării. Acest proces implică toate resursele disponibile și se oglindește în fiecare dintre acestea. Se conturează, astfel, o identitate consolidată, mai competitivă și mai puternică, a unei societăți care țintește spre excelență. Sub noul slogan – „A New Way of Performance”, EMS FLOOR SYSTEMS aplică îmbunătățiri fundamentale pe toate planurile. Promisiunea asumată este aceea de a consolida acest brand românesc, de a-l crește și diversifica, atât în România, cât și în întreaga Europa. Prospețimea noului concept de brand reiese din ambiția de a dovedi competența, profesionalismul și expertiza în domeniul sistemelor de pardoseală. Ideea propriu-zisă va continua să fie susținută de rezultate concrete și de o evoluție ascendentă a calității lucrărilor.

Viziunea
Compania EMS FLOOR SYSTEMS dorește să își mențină și consolideze poziția în topul firmelor ce oferă sisteme de pardoseală.

Misiunea
EMS FLOOR SYSTEMS este un partener corect și dedicat clienților săi, oferind o gamă completă și variată de soluții pentru sistemele de pardoseală din spații diverse. Standardele ridicate de profesionalism și calitate se aplică tuturor dimensiunilor activității companiei. Misiunea noastră declarată este de a satisface nevoile și cerințele celor care contractează serviciile noastre.

Valorile
Dezvoltarea EMS FLOOR SYSTEMS a fost posibilă mulțumită valorilor pe care le urmăm și pe care am ajuns să ni le însușim. Întreaga noastră activitate se bazează pe Profesionalism, Performanță și Respect. Implementăm cu responsabilitate proiectele în care ne angajăm și recunoaștem importanța comunicării susținute cu clienții noștri. Pe termen lung, aceste valori impun stabilitate, precum și rezultate remarcabile.

Obiectivele
EMS FLOOR SYSTEMS funcționează în baza unor obiective specifice, printre care:

  • Să furnizeze servicii și produse de calitate superioară tuturor clienților săi;
  • Să satisfacă, în continuare, cerințele și nevoile de pardosire ale clienților din toate domeniile de activitate;
  • Să întreprindă demersurile necesare pentru a menține și consolida relația de colaborare cu partenerii și furnizorii societății;
  • Să ofere servicii specializate de consultanță în domeniul sistemelor de pardoseală sintetice;
  • Să îmbunătățească permanent procedurile de execuție a lucrărilor;
  • Să consolideze mediul intern prin valorificarea resurselor umane și de altă natură;
  • Să acționeze, în orice circumstanță, din perspectiva unei abordări care se concentrează pe client.

Echipa
Implicarea este esențială în orice echipă. Fără oameni de calitate, dedicați și ambițioși, ar fi fost mai greu să ajungem unde suntem astăzi. În prezent, echipa EMS FLOOR SYSTEMS reunește peste 55 de persoane cu un potențial excepțional, care depun eforturi susținute de a evolua simultan cu fiecare proiect implementat.

Ne găsim motivația în rezultatele deosebite pe care le obținem pentru clienții noștri și abordăm provocările cu entuziasm și determinare. Unul dintre principiile care ne ghidează este abordarea realistă și proactivă a proiectelor de care ne ocupăm și se materializează în demersuri concrete și coerente de a ne dezvolta în permanență.

În tot acest timp, echipa noastră s-a bucurat de colaborarea eficientă cu peste 100 de furnizori și realizarea cu succes a proiectelor demarate împreună cu peste 150 de clienți. Și datorită lor, putem atinge, astăzi, performanțe de durată, bazate pe îmbunătățiri continue ale proceselor de lucru.

Viitorul
Planurile noastre de viitor reprezintă, de fapt, o continuare firească a succesului înregistrat pe plan național. Strategia de dezvoltare a EMS FLOOR SYSTEMS vizează, în primul rând, extinderea activităților la nivel european și implicita consolidare a echipei noastre de profesioniști. Expertiza acumulată până în prezent, precum și tehnologiile moderne pe care le utilizăm ne oferă garanția că vom putea realiza, în continuare, proiecte importante, de calitate, și în regiuni care depășesc granițele României.

Contactați-ne acum pentru a primi informații suplimentare despre pardoselile epoxidice și despre aplicarea acestora!