Home » Pardoseli » Pardoseli pentru industria alimentară

Pardoseli pentru industria alimentară

Domeniul agroalimentar se situează în fruntea clasamentului domeniilor de activitate care necesită un spațiu de lucru igienic, rezistent și durabil. Implementarea unui sistem de pardoseală potrivit este esențială, iar standardele de calitate prevăzute de legislația europeană în vigoare trebuie să fie îndeplinite întocmai. Specialiștii EMS FLOOR SYSTEMS au înțeles importanța respectării acestor aspecte și sunt pregătiți să vă consilieze în alegerea pardoselilor pentru orice spațiu destinat lucrului în domeniul de activitate agroalimentar.

Este necesar ca o pardoseală folosită în zonele de producție agroalimentară, precum și în depozite, spații de ambalare sau procesare, să aibă un grad înalt de rezistență la acțiunea factorilor fizici și chimici cu care poate veni în contact. Suprafața texturată, caracterul antiderapant și rezistența, durabilitatea și ușurința în curățare – toate aceste trăsături sunt esențiale în alegerea sistemului de pardoseală pentru spații agroalimentare.

Gama largă de sisteme de pardoseli pe care v-o pune la dispoziție EMS FLOOR SYSTEMS pentru domeniul agroalimentar constă în soluții viabile, adaptabile atât cerințelor specifice ale proiectului dumnevoastră, cât și celor mai exigente norme de producție și cerințelor referitoare la securitatea în muncă, promovarea unui mediu de lucru curat și protecția mediului înconjurător.

Certificări și avize tehnice

DESTINAȚII: abator, carmangerie, restaurant, brutărie, restaurant, bucatarie, horeca, industria alimentara
MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Inginerie BMG, respectă exigențele AgBB din Germania, respectă clasificarea M1 din Finlanda, respectă recomandarea AFFSET din Franța, Eurofins – calitatea aerului de interior A+
PERFORMANȚE: Avizat tehnic, Certificare Interior Air Comfort Gold, emisie scăzută de COV, clasament de performanță CSTB, rezistență la alunecare, declarație de performanță

sisteme de pardoseli recomandate pentru industria alimentară: