Home » Pardoseli » Pardoseli pentru spații publice și comerciale

Pardoseli pentru spații publice și comerciale

Pardoselile destinate spațiilor publice cu trafic intens, precum cele din domeniul retail, trebuie să întrunească o serie de specificații și caracteristici speciale, care să fie în conformitate cu destinațiile de aplicare. Robustețe, durabilitate, rezistență la uzură și abraziune, design plăcut, confort, proprietăți antistatice, parametri de reducere a zgomotului, ușurință în întreținere – toate acestea sunt esențiale, în alegerea pardoselii optime pentru spații comerciale. Sistemele de pardoseli publice implementate de EMS FLOOR SYSTEMS în perimetre cu caracter comercial, de trafic intens, respectă toate aceste standarde și nu numai. Un grad sporit de atenție este acordat normelor de siguranță și sănătate. Fiind vorba de un flux ridicat de persoane, nu putem decât să conștientizăm importanța unei pardoseli de calitate, rezistente, care să corespundă atât cerințelor dumneavoastră, cât și nevoilor implicite ale tuturor celor care vor tranzita spațiul respectiv.

Considerăm, așadar, că o cerință necesară și obligatorie în alegerea sistemului optim pentru domeniul retail este aceea de a stabili, împreună, soluția de pardosire ideală pentru spațiul pe care doriți să îl amenajați. Vă garantăm o decizie informată și personalizată, pe baza unei game de produse variate.

Certificări și avize tehnice
MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Eurofins – calitatea aerului de interior A+, emisii reduse de VOC
PERFORMANȚE: Avizat tehnic, clasament de performanță CSTB, calitatea aerului interior A+, declarație de performanță, clasificarea ISO

sisteme de pardoseli recomandate pentru spații publice și comerciale: